(foto/video) Havuzurile din Chișinău, puse în funcțiune, începând de astăzi

Havuzurile din capitală au fost puse astăzi în funcțiune. Unele au fost reparate și renovate, altele au fost construite. 

Foto: Facebook/Ion Ceban

„Spre exemplu, havuzul din Parcul „La Izvor” va fi inaugurat, la fel ca și cel din Parcul „Alunelul”. Unii erau împotriva construcției și reparației acestora, dar eu sper foarte mult că locuitorii vor aprecia și se vor bucura de acestea unele fiind amenajate în parcurile nou renovate”, a menționat Ion Ceban.

4 din cele 13 funcționale sunt cu lumini și muzicale. Unele au fost nou construite, altele renovate și reparate. 

Havuzul din Parcul „La Izvor”, a fost construit anul trecut. 

Havuzul din parcul „Alunelul” a funcționat puțin anul trecut fiind finalizate lucrările toamna târziu.

Havuzul din scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, a fost renovat și modernizat.



Totodată, astăzi Primăria Chișinău anunță că la ora 16:00 pregătește o surpriză pentru locuitorii și oaspeții orașului, de Ziua Internațională a Familiei. Mai exact, muzică instrumentală interpretată de copii va răsuna în preajma a 6 havuzuri.

Este vorba de:

Havuzul din scuarul Catedralei Mitropolitane - Recital muzical-literar prezentat de Școala de Muzică „E. Doga”

Havuzul din scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, - str. Miron Costin - Program artistic prezentat de Școala de Arte „Valeriu Poleakov”

Havuzul Muzical din Parcul „Valea Trandafirilor”- Recital de muzică la acordeon prezentat de Școala de Arte „A. Stârcea”

Havuzul din Parcul „La Izvor” Recital muzical prezentat de familia Soțchi, Școala de Muzică „Maria Bieșu”

Havuzul din scuarul monumentului Doina și Ion Aldea Teodorovici, str. A. Mateevici - Program artistic prezentat de Școala de Arte „A. Stârcea”

Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”- Program artistic prezentat de Școala de Arte „Valeriu Poleakov”.





Pub