Fotbalistul Zlatan Ibrahimovi, în pericol să rateze EURO 2020! Starul lui Milan are nevoie de intervenție chirurgicală

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani), atacantul lui AC Milan, riscă să nu poată reprezenta naționala Suediei la EURO 2020, după ultimele probleme medicale acuzate, digisport.ro.

Foto: goal.com

Starul rossonerilor s-a accidentat la genunchi în meciul cu Juventus (3-0), iar Stefano Pioli spera inițial că Zlatan se va recupera la timp pentru meciul cu Atalanta, programat pe 23 mai, în ultima etapă din Serie A.

Ibrahimovic, în pericol să rateze EURO 2020!

Totuși, problemele sunt mai grave, iar sezonul din Serie A este compromis, anunță Gazzetta Dello Sport. Ibrahimovic a fost consultat de medicul Volker Musahl, din Pittsburgh, care l-a operat în 2017, când evolua la Manchester United.

Zlatan are acum două variante - fie să urmeze un tratament de conservare, fie să se opereze la genunchi. În cazul în care va suferi o intervenție chirurgicală, atacantul va rata cu siguranță turneul final și, posibil, câteva meciuri din sezonul următor.

Ibrahimovic a decis să revină la naționala Suediei în luna martie a acestui an, după o pauză de aproape cinci ani, când a evoluat în meciurile cu Georgia (1-0) și Kosovo (3-0), din preliminariile CM 2022.

Suedia a fost repartizată în grupa E la EURO 2020, alături de Spania, Polonia și Slovacia.


Pub