Ilan Șor, despre reproșurile jurnalistei Natalia Cheptene: Ca să obții rezultate, trebuie să muncești și să faci ședințe chiar și la ora 04:00

Ca să obții rezultate trebuie să muncești mult, inclusiv să faci ședințe la orele 03:00, 04:00 sau 05:00 dimineața. Este răspunsul lui Ilan Șor, liderul Partidului „Șor”, la acuzațiile recente ale jurnalistei Natalia Cheptene, fost purtător de cuvânt al lui Ilan Șor, care a spus că acesta organiza ședințe matinale, iar angajații săi erau nevoiți să facă față unui orar încărcat, scrie SHOK.md.


Foto:

„Nu-i consider pe oameni robi, așa cum a spus Natalia Cheptene, urmărind să mă jignească. Eu conștientizez responsabilitatea pe care o am. Dacă trebuie de muncit, eu lucrez la 03:00, 04:00 sau 05:00. Lucrez ca să generez rezultate. Nu am timp de odihnă și prietenii mei apropiați știu despre asta. Am nevoie de rezultate, vreau ca oamenii să fie mulțumiți și satisfăcuți de la faptul că au avut încredere în mine”, a declarat Șor într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook.

Același orar încărcat de muncă, liderul Partidului „Șor” l-a avut și în 2015, când a fost ales primar al orașului Orhei.

„Când venisem la Orhei, mulți voiau să plece din Primărie, însă ulterior au înțeles că numai așa vom putea obține rezultate. La primărie desfășuram ședințe la orele 21:00, 22:00 sau chiar 23:00. Plecam din Orhei pe la 1-2 noaptea, deoarece pentru mine conta rezultatul muncii depuse”, a spus Ilan Șor.

El a mai menționat că în primii ani de activitate în funcția de primar de Orhei, prezenta, lunar, rapoarte despre activitatea sa în fața cetățenilor. „Oamenii voiau să afle ce vor primi ei după munca mea”, a mai declaratdeclarat Ilan Șor.



Pub