(foto) Accident grav la Iași cu implicarea unui microbuz din Republica Moldova: doi moldoveni, spitalizați

Un accident rutier, cu implicarea a 17 moldoveni a avut loc la Iași. Microbuzul în care se aflau moldovenii a fost lovit violent de un TIR. În urma impactului, doi cetățeni moldoveni au fost transportați la spital.

Foto: bzi.ro

(update) Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general de la Iași a fost informat de către autoritățile române despre producerea unui accident în seara zilei de astăzi în apropierea localității Vânători din România. Echipa consulatului general a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile județene, MAEIE precizează că în acest accident au fost implicați 17 cetățeni ai Republicii Moldova, dintre care doi răniți, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, iar ceilalți 15 cetățeni sunt în afara oricărui pericol fiind transportați la spital pentru monitorizare. 

Potrivit presei de peste Prut, microbuzul care venea din Republica Moldova s-a ciocnit cu un TIR. În microbuz se aflau 16 persoane și în TIR doar unul, șoferul. Din microbuz s-au evacuat 14 victime, iar 2 sunt încarcerate, conștiente. A fost activat planul roșu de intervenție!







Pub