Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Zborurile spre și din Israel,…

Zborurile spre și din Israel, INTERZISE până pe 17 mai inclusiv. Ambasada R. Moldova în Israel: „Continuă lansările de rachete din Fâșia Gaza”

sursa foto: Reuters

Zborurile spre și din Israel au fost interzise până pe 17 mai inclusiv, anunță Ambasada R. Moldova în Israel.

„Continuă lansările de rachete din Fâșia Gaza. Din cauza atacurilor masive cu rachete asupra teritoriului israelian, inclusiv asupra aeroporturilor din Israel, din considerente de securitate, autoritățile israeliene au interzis toate zborurile către și din Israel până pe 17 mai 2021 inclusiv”

Reprezentanții misiunii diplomatice recomandă oamenilor să se abțină de la aflarea în locurile publice, să părăsească domiciliul doar în cazuri stringente și să utilizeze adăposturile antirachetă.

Israelul a lovit Gaza cu atacuri aeriene, iar militanții palestinieni au lansat rachete sâmbătă la Tel Aviv și în alte orașe, scrie Reuters.

Potrivit sursei citate, un bloc cu 12 etaje din Gaza, unde se află birourile Associated Press din SUA și radiodifuzorul Al Jazeera din Qatar, dar și alte birouri și apartamente s-au prăbușit sâmbătă, după ce au fost lovite de rachete israeliene.