(FOTO) Cine sunt cei mai plătiți atleți din lume! TOP 10

15 Mai 2021, 08:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
15 Mai 2021, 08:00 // Au Bani //  MD Bani

În cea mai mare parte a anului 2020, principalii sportivi mondiali au fost înlăturați, lucrând la salariu redus, jucând pe locuri goale sau izolați în bule competitive concepute pentru a contracara o pandemie care a scos miliarde de dolari din sporturile profesionale. Iată care sunt 10 cei mai plătiți atleți din lume potrivit Forbes.

#1 CONOR MCGREGOR: 180 milioane dolari

NAŢIONALITATE: IRLANDA

VÂRSTA: 32

SPORT: MMA

Anul acesta, McGregor obține pumnul câștigător, după ce și-a valorificat popularitatea de neegalat în artele marțiale mixte pentru a construi o agitație profitabilă în afara Octagonului UFC. Supăratul McGregor a strâns un total de 180 de milioane de dolari în ultimele 12 luni; cea mai mare parte provine din vânzarea recentă a acțiunii sale majoritare în marca de whisky Proper No. Este prima oară a jucătorului de 32 de ani pe locul 1 și a doua sa apariție în top zece (a aterizat pe locul 4 cu 99 de milioane de dolari în 2018 după lupta împotriva Mayweather). McGregor vrea în mod clar să-și pună banii la treabă chiar și dincolo de băuturi alcoolice: a lansat noțiunea extraordinară de a cumpăra Manchester United, cea mai valoroasă echipă din Premier League, în ultimele tweet-uri.

#2 LIONEL MESSI: 130 milioane dolari

NAŢIONALITATE: ARGENTINA

VÂRSTĂ: 33

SPORT: FOTBAL

Messi, a cărui dramă în afara terenului cu FC Barcelona vara trecută a fost urmată de rapoarte media despre starea financiară cumplită a clubului și dezvăluirea faptului că contractul său în valoare de 674 de milioane de dolari, stabilește un record pentru jucătorii de fotbal, cu un total de 130 de milioane de dolari în 2021. El obține bani din sponsorizări, inclusiv o afacere pe viață cu Adidas, precum și o linie de îmbrăcăminte proiectată de Ginny Hilfiger, sora lui Tommy Hilfiger. Luna trecută, Messi a trimis tricouri semnate firmei farmaceutice chineze Sinovac pentru a ajuta la asigurarea a 50.000 de vaccinuri Covid-19 înainte de turneul de fotbal Copa América. Așteptați-vă la mai multe intrigi când contractul său expiră în iunie.

#3 CRISTIANO RONALDO: 120 milioane dolari

NAŢIONALITATE: PORTUGALIA

VÂRSTĂ: 36

SPORT: FOTBAL

Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană din lume care a ajuns la 500 de milioane de adepți pe Facebook, Instagram și Twitter în februarie și a urmat acest lucru o lună mai târziu, depășind numărul de obiective al legendei braziliene Pelé, ajungând la 770 în toate competițiile, cu un hat trick în victoria Juventus. peste Cagliari. Bărbatul în vârstă de 36 de ani, al cărui contract pe patru ani are o valoare medie de 64 de milioane de dolari anual și expiră în 2022, are o afacere de-o viață cu Nike și se află în spatele afacerii CR7 de îmbrăcăminte, accesorii, hoteluri și săli de marcă de marcă.

#4 DAK PRESCOTT: 107,5 milioane USD

NAŢIONALITATE: STATELE UNITE

VÂRSTĂ: 27

SPORT: FOTBAL

Bonusul de semnare de 66 de milioane de dolari care a venit odată cu prelungirea contractuală de patru ani și 160 de milioane de dolari a lui Dak Prescott îl împinge pe vedeta Cowboys în clubul de 100 de milioane de dolari, în timp ce se întoarce după o accidentare la gleznă. Perspectivele sunt luminoase pentru fundașul celei mai valoroase echipe sportive din lume, al cărui portofoliu de avize include deja Sleep Number, 7/11 și DirecTV. De asemenea, Prescott a anunțat recent o investiție în patru locații din Texas ale lanțului de restaurante Walk-On’s.

#5 LEBRON JAMES: 96,5 milioane USD

NAŢIONALITATE: STATELE UNITE

VÂRSTĂ: 36

SPORT: BASCHET

A fost un an important pentru LeBron James, al cărui total de câștiguri record NBA urmează celui de-al patrulea campionat din octombrie. Nici el nu încetinește: tânărul de 36 de ani arată la fel de dominant ca întotdeauna pe teren, debutează ca un om de la Hollywood cu lansarea din iulie a Space Jam: O nouă moștenire și se mândrește cu un nou acord cu PepsiCo după ce a plecat de mult timp partener Coca-Cola. De asemenea, a cumpărat recent o mică participație la Fenway Sports Group, care deține Boston Red Sox, Liverpool FC și Roush Fenway Racing.

# 6 NEYMAR: 95 milioane dolari

NAŢIONALITATE: BRAZILIA

VÂRSTĂ: 29

SPORT: FOTBAL

Cei 282 de milioane de adepți ai lui Neymar de pe Facebook, Instagram și Twitter îl fac al treilea cel mai popular sportiv de pe rețelele de socializare, în spatele lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi – și îl fac o atracție majoră pentru branduri. Anul trecut, el a anunțat o ieșire timpurie din contractul său cu Nike’s Jordan Brand și a devenit ambasador de marcă pentru Puma, cu o versiune semnată a pantofilor King. Luna trecută, Epic Games a introdus jocul video avid în jocul său de succes Fortnite pentru a câștiga o pereche de pantofi.

#7 ROGER FEDER: 90 milioane USD

NAŢIONALITATE: ELVEŢIA

VÂRSTĂ: 39

SPORT: TENIS

Din comision pentru o mare parte din ultimul an, cu o accidentare la genunchi, Roger Federer a câștigat aproape toate cele 90 de milioane de dolari din câștiguri din sponsorizări cu mărci precum Rolex, Credit Suisse și Uniqlo. Cea mai mare zi de plată a legendei tenisului ar putea proveni din participația sa la compania elvețiană de îmbrăcăminte atletică On, care se pare că urmărește un IPO din toamna anului 2021.

#8 LEWIS HAMILTON: 82 milioane dolari

NAŢIONALITATE: REGATUL UNIT

VÂRSTĂ : 36

SPORT: FORMULA 1

După ce a participat la al șaselea campionat de Formula 1 în șapte sezoane în 2020, pilotul Mercedes Lewis Hamilton aterizează în top zece pentru a doua oară vreodată, după ce s-a clasat pe locul 10 în 2017 cu 46 de milioane de dolari. Cele 11 victorii din cursa sa din sezonul trecut i-au adus plăți sănătoase de bonusuri pentru a merge cu un grajd de avize care include Tommy Hilfiger, Monster Energy și Puma. De asemenea, el lansează o echipă în seria de curse Extreme E.

#9 TOM BRADY: 76 milioane dolari

NAŢIONALITATE: STATELE UNITE

VÂRSTĂ: 43

SPORT: FOTBAL

La 43 de ani, Tom Brady tocmai a primit cel mai profitabil an din cariera sa de poveste. Fundașul de la Tampa Bay Buccaneers a adăugat acorduri de colaborare cu producătorul de ochelari Christopher Cloos și fanatics, jucătorul de îmbrăcăminte, în timp ce colecta bani mari ca difuzor pe circuitul virtual și ca pitchman comercial. (Un al șaptelea titlu de Super Bowl cu siguranță nu a făcut rău.) Brady, care deja și-a scufundat vârful în antreprenoriat cu marca sa de wellness TB12, a lansat recent o companie de producție de film și o platformă NFT.

#10 KEVIN DURANT: 75 milioane dolari

NAŢIONALITATE: STATELE UNITE

VÂRSTĂ: 32

SPORT: BASCHET

Kevin Durant, orbitor cu Brooklyn Nets, după o accidentare a lui Ahile, l-a înlăturat pentru sezonul 2019-20, a devenit un mogul mass-media cu sala de consiliu și firma sa, Thirty Five Ventures. El a fost producător executiv al Two Distant Strangers, care a câștigat luna trecută Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de acțiune live și a achiziționat o participație la Philadelphia Union MLS vara trecută. Durant a încasat și anul trecut când Uber a cumpărat Postmates, după ce a investit aproximativ 1 milion de dolari în startup în 2016 la un preț de intrare redus.

Realitatea Live

28 Mart. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mart. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Iubitorii de peisaje idilice beneficiază de un nou top al plajelor cu cele mai albastre ape din lume, realizat de o companie pentru închirierea de case de vacanță, transmite Rador. Autorii clasamentului au dorit să se bazeze pe criterii științifice, iar pentru aceasta au întocmit mai întâi o listă lungă cu cele mai populare și mai frumoase plaje din lume, după care a urmat analiza culorii apelor.

În acest scop, au preluat imagini brute, neprelucrate ale plajelor de pe Google Maps și apoi, folosind instrumentul digital pipetă pentru potrivirea culorii, au determinat nuanța exactă a apei pe care mai apoi au comparat-o cu nuanța declarată oficial ca fiind cel mai intens albastru (YInMn Blue).

În urma acestei analize, pe primul loc, s-a situat plaja Pasqyra (Mirror Beach) din apropiere de stațiunea Saranda din Albania. Urmează apoi două plaje grecești: Bouka de lângă orașul Messini din Peloponez și Kassiopi din Corfu.

Pe locul al patrulea se află Plage de la Vernette din Franța, urmată de plaja Kaputas din Turcia.

Top zece este completat de alte trei plaje grecești: Voulisma, situată pe locul șase, Foki, situată pe locul șapte și Ombros Gialos pe locul nouă, precum și de o plajă din Portugalia, Praia do Carvalho (locul opt) și una din Spania, Los Lances Beach, situată pe locul zece.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău