(video) ZEMLYA1 – un nou proiect muzical a fost lansat în Moldova. „Albumul e despre lucruri simple: un pic de glume, un pic de poveste”

yana

În Republica Moldova a fost lansat un nou proiect muzical. În cadrul albumului ZEMLYA1 putem auzi vocea Yanei Sericova, acompaniată de Roman Bălțeanu, Igor Voronin, Cornel Țigănaș, Alex GL și Dumitru Colesnicov, care avea rol de producător și compozitor. Imaginea grafică a fost realizată de artista Olga Osadcenko. Piesele din album au un caracter sufletist și totodată plin de sens. 

„Acest proiect este despre lucruri simple: despre un pic de poveste, un pic de glume, un pic de tristețe și multă sinceritate”, scrie Yana pe canalul său de YouTube.

Producătorul se arată foarte încântat de rezultatul final, la fel sunt și internauții. „Iată și așa muzică nasc subteranele moldave”, scrie un internaut pe Facebook.

Comentariile pozitive nu au încetat să apară. „Finuț și sufletist. Îmi plac cântecele care încearcă să normalizeze comiterea greșelilor. Cred că acesta e unul din mesajele pe care trebuie să le auzim mai des. A greși e firesc și e parte din modul nostru de a înțelege lumea și rolul nostru în ea”, mai menționează cineva.

Link la canalul de YouTube.

Puteți asculta piesele mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente