Natalia Gordienko și-a propus să înscrie un record la Eurovision. Artista vrea să țină o notă pentru o durată de 17 secunde

sugar

Natalia Gordienko, într-un interviu pentru OrheiTV, a anuțat că își propune să înscrie un record la Eurovision. Artista a menționat că vrea să țină nota de final a piesei pentru 17 secunde.

„Trei minute de dansuri foarte active, în timp ce cânți curat pe un toc de 13 centimetri și, în același timp, ții nota la final. Apropo, nota, conform estimărilor Eurovision, din istoria competiției – cea mai lungă notă de lungime deținută de artist, care nu ia aer. Durează 17 secunde. Acesta este recordul nostru moldovenesc”, menționează artista.

Natalia lucrează mult pentru a-și îndeplini scopul propus. În cadrul aceluiași interviu a menționat că merge la sală și cântă în timp ce aleargă pe bandă, de asemenea, constant umflă mingi.

În prezent, recordul este deținut de Mary Spiter, care în 2014 a reușit performanța de a ține o notă pentru o perioadă de 13 secunde.

Vedeți mai jos clipul video de la prima repetiție a Nataliei Gordienko pe scena Eurovision.

Țara noastră va concura în data de 20 mai 2021 cu 17 țări pentru a obține un loc finala concursului muzical Eurovision Song Contest 2021. Aceasta va urca pe scenă cu piesa Sugar.

Amintim că Natalia Gordienko a câștigat un bilet la Eurovision reprezentând Moldova în anul 2020, când a câștigat etapa națională cu piesa Prison. În 2020, Eurovision Song Contest nu a avut loc, prin urmare, țările au fost libere să decidă dacă vor să trimită același reprezentant sau să aleagă altul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente