fbpx

Portugalia își redeschide luni hotarele pentru turiști. Condițiile impuse celor care visează la o escapadă

Portugalia va primi de luni, 17 mai, turiști. Țara poate fi vizitată de persoane din statele europene cu incidență de cinci cazuri de COVID-19 la 1000 de locuitori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toți cei care au mai mult de doi ani și traversează frontiera portugheză vor trebuie să prezente rezultatele unui test PCR, care atestă că nu sunt bolnavi. Companiile aeriene care vor accepta la bord pasageri fără acest document riscă amenzi.

Interdicțiile de deplasare se mențin pentru opt țări. Este vor despre Cipru, Croația, Lituania, Olanda, Suedia, Africa de Sud, Brazilia și India, informează libertatea.ro. Cei care ajung de acolo în Portugalia se izolează obligatoriu pentru 14 zile.

Graniţa terestră cu Spania a fost deschisă de la 1 mai, iar turiştii din Marea Britanie au primit undă verde de a călători în Portugalia încă vineri, țara fiind una dintre destinațiile preferate ale turiștilor. Totodată, câteva mii de suporteri sunt așteptați pe 29 mai la Porto, unde va avea loc finala Ligii Campionilor Manchester City-Chelsea.

Articole asemănătoare

Back to top button