Șoferul automobilului Audi, implicat în accidentul de pe strada Uzinelor, s-a stins din viață

Șoferul implicat în accidentul grav de pe strada Uzinelor din capitală s-a stins din viață la spital. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Dorina Arsene, purtătoare de cuvânt la Institutul de Medicină Urgentă.

Foto: politiacapitalei.md

„Pacientul a fost adus în stare extrem de gravă la spital. A suferit politraumatisme incompatibile cu viața sa, și, cu regret, a decedat la câteva ore după ce a fost adus”, a declarat Dorina Arsene.

Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 03:20, pe str. Uzinelor din mun. Chișinău.

Angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport de marcă „Audi A6” condus de un șofer cu vârsta de aproximativ 20-25 de ani a pierdut controlul asupra volanului și ca rezultat a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat în obstacol.

În urma accidentului rutier conducătorul s-a ales cu vătămări corporale grave fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare în stare de comă. Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele și identitatea conducătorului care se afla la volanul mașinii.


Pub