Anunțul Simonei Halep, după RMN-ul efectuat în Italia. Cât de gravă este accidentarea de la Roma

Simona Halep (3 WTA) a suferit o accidentare în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA), de la WTA Roma, iar sportiva noastră a fost obligată să abandoneze la scorul de 6-1, 3-3 în favoarea sa, notează digisport.ro.

Foto: digisport.ro

La scurt timp după meci, Halep a anunțat că este vorba de o ruptură la gamba stângă. Două zile mai târziu, constănțeanca a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu gamba stângă bandajată și cu o cârjă în mână.

RMN-ul a arătat că ruptura este una de dimensiune mică, iar Simona va începe recuperarea în România. Fostul lider mondial nu a precizat dacă păstrează șanse pentru participare la Roland Garros, turneu de Grand Slam programat în perioada 30 mai - 13 iunie.

„Salutare! După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă și de luni voi începe recuperarea la bazin și la sala de forță. Rămân pozitivă și voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulțumesc din nou, ne revedem curând!”, a scris Halep, pe Facebook.



Pub