image
Sursa foto: jurnal/md/Nadejda Roscovanu

Partidul Șor a depus actele la CEC; Tauber: „Vom câștiga aceste alegeri, vom avea majoritate în Parlament”

Partidul Șor a depus actele la CEC pentru a se înregistra în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

„Intrăm în această cursă și mai încrezuți decât la alegerile precedente. Avem o echipă de profesioniști, de oameni de treabă. Ilan Șor și Partidul Șor este așteptat în fiecare colțișor din RM, toți vor să trăiască ca în Orhei, toți vor Europa acasă. Știu că Partidul Șor va câștiga aceste alageri”, a declarat Marina Tauber.

Totodată, Marina Tauber a precizat că lista de candidați va fi anunțată de însuși liderul partidului, Ilan Șor. Întrebată de ce acesta nu a venit la CEC, Marina Tauber a precizat că Șor „este ocupat”.

Vicepreședintele Partidului Șor și-a exprimat speranța că, în această campanie electorală, nu se vor face arestări.

Anterior, Ilan Șor a declarat că va cere prin avocați anularea mandatului de arestare pe numele său pentru a putea reveni în țară.

Șor este dat în căutare internațională după fuga sa din Republica Moldova, în 2019. El a fost condamnat de o instanță de fond la 7 ani și jumătate de închisoare în dosarul jafului din sistemul bancar, dar se află în libertate până la pronunțarea unei decizii finale în acest caz.

Noutăţile partenerilor

comentarii: