09:40:26 25.04.2024
Stiri

DOC // Reprezentanții Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”, pe aceeași LISTĂ electorală. Pe ce loc e Sergiu Sîrbu, Violeta Ivanov sau Ruxanda Glavan. Șor spune că e gata să preia funcția de PREMIER sau pe de spicher

Actualitate 14.05.2021 18:24 Vizualizări2389 Autor: Ziarul National
DOC // Reprezentanții Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”, pe aceeași LISTĂ electorală. Pe ce loc e Sergiu Sîrbu, Violeta Ivanov sau Ruxanda Glavan. Șor spune că e gata să preia funcția de PREMIER sau pe de spicher


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a prezentat astăzi lista electorală a formațiunii sale pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. În listă se regăsesc și cei nouă reprezentanți ai Platformei „Pentru Moldova”, care au părăsit Partidul Democrat (PD), iar ulterior - și „Pro-Moldova” lui Andrian Candu.

Cap de listă este liderul formațiunii, Ilan Șor, urmat de colegii lui din Partidul „ȘOR”, dar și din Platforma „Pentru Moldova”.

„Lista noastră este formată din profesioniști, care nu merg în Parlament de dragul de a sta în acele fotolii. În lista noastră se regăsesc și toți parlamentarii Platformei „Pentru Moldova”. Nu întâmplător a fost aleasă denumirea „Pentru Moldova”. Noi așteptăm aceste alegeri pentru a veni la guvernare. Oamenii așteaptă ca noi să venim la guvernare. Cu toții ne dorim să trăim într-o altfel de Moldovă. Eu sunt gata să preiau orice funcție înaltă în stat, pentru că sunt pregătit să fac față. Știu cum să schimb lucrurile spre bine”, a precizat Șor astăzi, într-un live pe Facebook.

Acesta a ținut să-i dea o replică și fostei purtătoare de cuvânt, Natalia Cheptene, care l-a acuzat că desfășura ședințe la 4.00 dimineața. „Da, eu fac ședințe la 4.00 dimineața, la ora 5.00 sau la 22.00, 23.00 etc. Fac ședințe pentru că îmi place să obțin rezultatele dorite de mine. Când am venit în fruntea Primăriei Orhei, mulți doreau să plece din cauza ritmului de lucru. Ulterior au realizat că muncim pentru binele oamenilor. Rezultatele se văd de la sine. Noi ne propunem ca să implementăm aceste rezultate în toată R. Moldova”, a conchis Șor.

Amintim că, în urma tragerii la sorți, formațiunea condusă de Ilan Șor s-a poziționat pe locul patru în buletinul de vot.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md