Nata Albot comentează prezența pe lista electorală PAS. „Evident că va trebui să vin acasă, cel puțin imediat după alegeri”

255_776

Nata Albot a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că intenționează să revină în țară după alegeri, menționând că obiectivul ei principal acum e să mobilizeze diaspora.

Nata Albot afirmă că a acceptat să facă parte din echipă, deoarece se regăsește în ideile și oamenii PAS, însă menționează faptul că decizia de a se afla în primele 10 poziții din listă nu îi aparține.

„Intuitiv urmărind evenimentele, sentimentul meu este că acum noi avem o șansă rară să schimbăm lucrurile în țară. Îmi doresc un parlament mai reprezentativ. Îmi doresc mai mulți oameni integri, oameni cărora nu le este rușine să spună ce salarii primesc. De rând cu corupția, mi-aș dori să discutăm despre subiectele de mediu, de violență, de educație”, a declarat Nata Albot în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Nata Albot a mai afirmat că Natalia Gavriliță a fost cea cu care a ținut legătura toate aceste zile. Cât despre reîntoarcerea în Moldova, aceasta spune că: „Pentru mine obiectivul principal acum e să mobilizez diaspora, evident că după asta va trebui să vin acasă, cel puțin imediat după alegeri”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente