Îndemnul autorităților pentru imunizare // Centrele de vaccinare anti-COVID 19 activează non-stop, șapte zile din săptămână

Irina Odobescu
14/05/2021
Foto: MSMPS via Facebook

Centrele de vaccinare la nivel național vor activa în regim non-stop, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Persoanele eligibile pentru vaccinare în etapa a treia sunt așteptate la vaccinare cu înregistrare prealabilă pe www.vaccinare.gov.md sau după contactarea medicului de familie. 

„Pentru vaccinare, îndemnăm cetățenii să se adreseze la medicul de familie, conform adresei de domiciliu, sau să se programeze online prin intermediul platformei naționale de vaccinare www.vaccinare.gov.md. La fel, vor fi imunizați și membrii de familie a persoanelor din colectivitățile eligibile. Împreună putem salva vieți, putem opri pandemia. Vaccinează-te împotriva COVID-19”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Platforma www.vaccinare.gov.md este și o sursă de informare sigură privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova, tipurile de vaccin, documentele necesare și ultimele noutăți în acest sens. De asemenea, pentru informații suplimentare, persoanele pot apela linia fierbinte a ANSP: 080012300.

Irina Odobescu
14/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii