/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Lista democraților pentru parlamentare: Președintele de onoare al PDM ar putea să nu candideze

missing
14 mai 2021, ora 18:13

Lista Partidului Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie este practic definitivată și urmează să fie aprobtă sâmbătă, 15 mai, la Consiliul Național Politic al formațiunii. Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, ar putea să nu candideze pentru un fotoliu de deputat.

Asta deși la Biroul executiv i-a fost propus locul 5 pe list PDM pentru parlamentarele anticipate. Diacov ar putea propune un alt nume în locul său.

„Nu am luat o decizie finală. Am un loc bun în listă, eligibil. Vorbesc cu oamenii din teritoriu, iar decizia o să o anunț sâmbătă, la ședința Consiliului Național Politic”, a declarat pentru tv8.md Dumitru Diacov.

Potrivit liderului de onoare al PDM, președintele partidului, Pavel Filip, este cap de listă. Dumitru Diacov a refuzat să ne spună însă și numele altor colegi de ai săi care vor candida la alegerile parlamentare anticipate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram