/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Explozii și focuri de armă pe poligonul de la Bulboaca. Ofițerii de la Fulger au făcut o demonstrație de forță

missing
14 mai 2021, ora 19:31

Explozii şi focuri de armă, pe câmpul de antrenamente de lângă Bulboaca. Din fericire, este vorba doar despre un exerciţiu, în timpul căruia ofițerii de la Fulger au făcut o demonstraţie a tragerilor de luptă. După mai multe tentative, presupusul inamic a fost nimicit, iar toată lumea s-a declarat mulţumită de rezultat. Exercițiul mascaților a durat o săptămână, timp în care aceștia și-au etalat forțele și au testat armamentul din dotare.

Poligonul de la Bulboaca s-a trasnformat, astăzi, într-un adevărat câmp de luptă. Mascații au luat cu asalt pozițiile de tragere și au scos blindatele în prima linie.

După ce au nimicit inamicul de la distanță, doborând țintele, au început să tragă din aruncătoare de grenade.

De la antrenament nu au lipsit luneteștii, care sunt cei mai calculați în acțiuni. Deși pare un exercițiu simplu, este destul de dificil să ochești ținta, lucru de care s-a convins și echipa noastră.

Este un antrenament binevenit spun ofițerii, care au mânuit astăzi armele. Aceștia sunt mulțumiți că și-au testat capacitățile. Astfel, se mențin în formă, pentru a fi la nivel, spun ei.

Deși blindatele din dotare sunt cele care au participat și la războiul de pe Nistru, acestea încă mai fac față, spun ofițerii. Mascații de la Fulger se află de o săptâmână la poligonul de la Bulboaca, unde desfășoară exerciții de tragere, în colaborare cu Armata Națională. La exercițiu au participat 50 de ofițeri ai Brigăzii de poliție cu Destinație Specială Fulger.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram