image
Sursa foto: a1.ro

Horoscop 13 mai 2021: Ghinion în dragoste pentru unele zodii

Nu puțini sunt cei care cred în superstiții și pe 13 preferă să rămână mai low profile. Cu toate acestea, astrele vor fi generoase cu unii nativi, care vor avea succes pe plan profesional, dar și personal. Doar planul amoros va fi mai dificil pentru anumite zodii.

Berbec

Ești plină de energie azi, iar acest lucru nu va rămâne neremarcat de superiorii tăi. Te vei implica în proiecte noi cu succes sau vei opta chiar pentru o reconversie profesională. Relațiile cu apropiații vor fi și ele excelente și te vei bucura de o zi fructuoasă.

Taur

Astăzi ar trebui să nu te remarci cu orice preț, pentru că încăpățânarea și obiceiul de a te contrazice îi vor face pe ceilalți să te evite, în cel mai bun caz. Același lucru e valabil și în privința relației cu persoana iubită – spre seară vei iniția o discuție care nu se va termina deloc bine!

Gemeni

Capitolul comunicare este excelent aspectat azi, așadar ar trebui să profiți pentru a-ți impune punctul de vedere la job. Munca susținută și ambiția cu care îți urmărești scopurile te vor ajuta să promovezi. Pe plan amoros, lucrurile nu merg la fel de bine însă, iar asta deoarece insiști să grăbești lucrurile. Dă dovadă de mai multă diplomație!

Rac

Vei avea parte de o zi destul de agitată, în special în familie, unde problemele rămase nerezolvate te vor copleși. Conflictele și neînțelegerile se vor succeda pe bandă rulantă și tot tu va trebui să dregi oalele sparte. Te vei bucura însă de înțelegerea și suportul persoanei iubite.

Leu

În pofida faptului că este 13, sau poate tocmai de aceea, azi vei tăia răul de la rădăcină! Vei lua o decizie importantă în ceea ce privește profesia, iar mai târziu te vei felicita pentru curaj, chiar dacă viitorul te sperie. Și planul amoros este spre bine, în schimb ar trebui să-ți supraveghezi sănătatea.

Fecioară

Aspectul astral al zilei îți este benefic pe toate planurile, așadar vei reușit în tot ceea ce îți vei propune. La job apar oportunități, vei avea noroc și de bani, chiar dacă nu te aștepți la asta, iar relația de cuplu merge perfect. Pe scurt, iese soarele pe strada ta în toate privințele.

Balanță

E o zi agitată pentru tine, pentru că astrele te vor supune la multe provocări, în special pe plan personal. A venit momentul să reglezi lucrurile în situația de cuplu, cu orice preț. Provoacă-ți jumătatea la o discuție sinceră și nu mai amâna inevitabilul! Astăzi ai putea afla dacă viitorul tău va fi unul în doi sau… single.

Scorpion

Problemele de la job, dar și cele familiale își pun amprenta azi mai mult ca niciodată, așadar va trebui să-ți folosești toate resursele de energie pentru a ieși la liman. Încearcă să nu iei niciun fel de decizii în special pe plan profesional, chiar dacă nu te mai mulțumește actualul job.

Săgetător

Ca de obicei, te implici în mult prea multe proiecte, din dorința de a avansa rapid pe scara ierarhică. Deși debordezi de energie și înveți foarte repede, încearcă să-ți menții forțele, fiindcă ai putea să dai în burnout. N-ar strica să începi să-ți faci niște planuri de vacanță alături de jumătatea ta. Este momentul să nu o mai neglijezi de dragul jobului!

Capricorn

O zi excelentă pe plan financiar! Azi, tot ceea ce vei întreprinde îți va aduce bani în conturi, iar asta îți va schimba în bine starea de spirit. Drept urmare, apropiații se vor bucura mai mult ca oricând de atenția ta, iar persoana iubită se va simți răsfățată.

Vărsător

Pentru tine, cifra 13 își va confirma faima nefastă azi. Vei avea tendința să intri în conflict cu cei din jur, iar apoi te vei victimiza, deși vina îți va aparține exclusiv. La job ar fi bine să nu inițiezi discuții dacă nu e cazul neapărat. Din fericire, jumătatea ta te cunoaște bine și te va ajuta să te relaxezi pe deplin, spre seară.

Pești

Te vei bucura de o zi bună pe toate planurile și ar fi bine să profiți pe deplin de oportunitățile ivite. Ai nevoie doar de mai mult curaj, chiar dacă nu-ți place să ieși în față, în special pe plan profesional. Nici sentimental nu-ți merge rău, însă persoana iubită s-ar putea să te pună într-o situație delicată care are legătură cu viitorul comun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: