image
Sursa foto: politia.md

S-a îmbătat în noaptea de Paști și a furat o mașină din ușa bisericii pentru a se „plimba”; Ce riscă un tânăr din Chișinău

Un tânăr de 22 de ani, originar din Chișinău, a fost reținut, fiind suspectat de răpirea unui automobil.

Inspectoratul de Poliție Centru a fost sesizat la 2 mai, prin intermediul serviciului unic 112, precum că de pe str. Sihastrului din or. Codru, mun. Chișinău, a fost răpit un automobil de marca Ford Fiesta.

La fața locului s-a deplasat un grup operativ pentru stabilirea circumstanțelor. Victima, o tânără de 28 de ani, a informat polițiștii că a parcat automobilul în jurul orei 1:00 și a mers la biserică, iar când a ieșit, la ora 5:00, a găsit locul gol.

Prejudiciul cauzat proprietarei a fost estimat la 100.000 de lei.

În urma investigațiilor, automobilul a fost găsit abandonat pe o stradă din or. Codru, iar suspectul a fost reținut. Acesta și-a recunoscut vina, comunicând că era în stare de ebrietate când a comis infracțiunea și că a răpit automobilul doar pentru a se plimba.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta sa tânărul riscă o amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 de lei sau chiar închisoare de la 1 la 3 ani.

politia.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: