image
Sursa foto: nytimes.com

Ambasada RM în Israel, către moldovenii de acolo: Sunt posibile alte lansări de rachete; Pregătiți acte și strictul necesar

Ambasada Republicii Moldova în Israel vine, din nou, cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate anunțate de către autoritățile israeliene.

Pe cât este posibil, Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

Pentru mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete le găsiți aici.

„Vă rugăm să nu vă panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”, se arată în comunicatul ambasadei.

Potivit ambasadei, Air Moldova a confirmat faptul că, astăzi, va fi operată cursa aeriană Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Dacă vor exista modificări ale funcționării aeroportului Ben Gurion și va fi nevoie de modificarea graficului zborurilor, compania Air Moldova și Ambasada vor anunța suplimentar.

Ambasada activează în regim normal și prestează servicii consulare. Pentru întrebări puteți apela la numărul de urgență 037770544.

Noutăţile partenerilor

comentarii: