image
Sursa foto: jurnal.md

Imagini șocante din Penitenciarul de la Brănești: 70 de deținuți ar fi fost snopiți în bătăi de gardieni (VIDEO)

70 de deținuți în Penitenciarul nr. 18 Brănești ar fi fost snopiți în bătaie cu o cruzime greu de imaginat.

În imagini video ajunse virale pe rețelele de socializare vedem persoane bătute crunt, iar cel care a înregistrat imaginile spune că gardienii au snopit în bătaie 70 de deținuți. Când s-ar fi întâmplat totul și cine a provocat-o nu este clar. Administrația Națională a Penitenciarelor ne-a spus că examinează acest caz.

„Uitați-vă câte de tare l-au bătut la Penitenciarul din Brănești. Acesta în general scuipă sânge și așa pe 70 de condamnați i-au bătut. Doamne ferește! Luați măsuri că noi trimitem la televiziune”, spune un deținut care și-a filmat colegii de cameră.

Cel care a filmat nu dă detalii, decât numărul celor snopiți în bătaie. Din imagini vedem un deținut plin de vânătăi, care abia dacă poate face câțiva pași. Altul stă întins pe pat, iar când este dezvelit, pe spate se văd urme de lovituri grele.

Directorul Penitenciarului de la Brănești, Viorel Perciun, este în arest preventiv, fiind suspectat de faptul că ar fi implicat în escrocherii cu carduri bancare.

Contactați de Jurnal, responsabilii de la Administrația Națională a Penitenciarelor ne-au spus că vor reveni cu o explicație.

Anterior, Jurnal TV a publicat o serie de reportaje în care deținuții erau cei care îi atacau pe gardieni. Atunci, responsabilii de la ANP afirmau că deținuții implicați au fost pedepsiți suplimentar.

jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: