Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ/ Igor Dodon: Vladimir…

ULTIMA ORĂ Igor Dodon: Vladimir Voronin va fi cap de listă al Blocului electoral PCRM-PSRM

Vladimir Voronin va fi cap de listă al Blocului electoral PCRM-PSRM, a declarat Igor Dodon, la emisiunea Prime Time, de la Prime TV.

„Pe mine așa m-au învățat părinții, bunicii, că tot timpul trebuie să ofer locul în față celor mai experimentați, mai în vârstă. Eu cred că Vladimir Nicolaevici Voronin este mult mai experimentat decât mine. (…) Are o experiență enormă. Este cel mai bun președinte a R.Moldova în istoria modernă a țării. (…) Vladimir Voronin va fi cap de listă al acestui bloc și eu cred că acest lucru este corect”, a spus Igor Dodon.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor. Decizia CEC a fost anunțată în cadrul ședinței de joi, 13 mai.

Liderul socialiștilor Igor Dodon numit anterior de Voronin „trădător” și președintele comuniștilor Vladimir Voronin, numit de Dodon anterior „bătrânel mincinos, obosit și rătăcit” au semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM. Anunțul a fost făcut de Dodon miercuri, 12 mai, printr-o postare pe pagina lui de Facebook.

„În final, Consiliul Republican al PSRM a decis asupra necesității semnării acordului de creare a Blocului electoral al socialiștilor și comuniștilor, ca împreună să învingem la alegeri și să asigurăm conducerea responsabilă a țării, să le oferim cetățenilor ordine și bunăstare. Ca urmare, în această după-amiază, împreună cu președintele PCRM, Vladimir Voronin, am semnat documentul oficial de creare al Blocului electoral al PSRM și PCRM”, a scris Dodon.