Vrei mai mulți bani? 5 obiceiuri care te pot ajuta să devii milionar până la 25 de ani. Sfaturile lui Samuel Leeds

13 Mai 2021, 18:03
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
13 Mai 2021, 18:03 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Nu ai nevoie de superputeri pentru a deveni milionar. Unii milionari au început de la zero și au reușit. Acesta este și cazul lui Samuel Leeds. Încă din adolescență, Samuel a început să studieze oamenii bogați: comportamentul lor și ceea ce i-a făcut să aibă mai mult succes decât ceilalți. În urma studiului, Samuel a început să-ți schimbe obiceiurile pentru a deveni un milionar, ceea ce i-a reușit. Iată 5 cele mai importante sfaturi pe care le oferă Samuel Leeds.

1. Vezi binele în orice situație

Când se întâmplă lucruri rele, poți să vezi ce e mai bun și să rămâi pozitiv, sau să-l lași să doboare și să te distragă de la obiectivele tale. A fi pozitiv este o alegere și devine un obicei.

Când vine vorba de o situație critică milionarii văd tot ce e mai bun în această situație.

Oamenii bogați devin bogați, deoarece se concentrează mai degrabă pe soluții decât pe probleme. Când vedeți tot ce e mai bun în fiecare situație, obțineți de obicei cele mai bune rezultate.

2. Nu te mai interesa de opiniile altora

Majoritatea oamenilor își petrec întreaga viață reținându-și visele, pentru că le este frică să nu fie judecați de alți oameni.

„Când am început să cumpăr proprietăți imobiliare și am mers cu normă întreagă ca antreprenor imobiliar, erau mulți prieteni ai vechii școli și chiar membri ai familiei care credeau că sunt nebun. Mă întrebau de ce nu aveam un „loc de muncă adecvat” și mă avertizau cu privire la toate riscurile asociate antreprenoriatului. M-am gândit că, odată ce am început să câștig bani, toată lumea va vedea lumina și mă va înveseli. Din păcate, chiar și după ce s-a dovedit a avea succes în afacerea mea, mulți prieteni m-au judecat și au spus că acum sunt prea „capabil de bani”.

3. Iubeste ceea ce faci

Nu există o cale rapidă de a deveni milionar; trebuie să depuneți efort și timp.

„Când am început să activez în domeniul imobiliar, obișnuiam să lucrez peste 100 de ore pe săptămână și, în câteva luni, pierdeam bani. Dacă nu m-aș fi bucurat de muncă, ar fi fost de nesuportat, dar pentru că îmi plăcea ceea ce făceam, nici măcar nu simțeam că lucrez. Aș petrece fiecare oră posibilă vizionând proprietăți, negocind tranzacții și transformând clădiri deteriorate în case frumoase pentru oameni.”

Pentru a câștiga milioane trebuie să fii dependent de afacerea ta și să iubești ceea ce faci. Alege o profesie care te pasionează. Atunci, munca va fi o bucurie obișnuită și nu te vei arde încercând să te îmbogățești.

4. Înlocuiți-vă întotdeauna

Trebuie să găsiți oameni care să gestioneze funcționarea zilnică a afacerii dvs., astfel încât să aveți timp să o scalați în milioane.

Nu veți deveni niciodată milionar fără să aveți o echipă bună în jurul vostru și nu puteți face acest lucru decât învățând obiceiul de a vă înlocui. Aceasta înseamnă sistematizarea a tot ceea ce faceți, apoi instruirea celorlalți pentru a vă face treaba. Puteți duplica acest proces până când compania dvs. câștigă milioane.

5. Practică recunoștința

Obișnuiește-te să fii recunoscător pentru toate lucrurile bune din afacerea ta și din viața ta. Când faceți acest lucru, într-un mod aproape magic, tot mai multe lucruri bune vă vor veni în continuare. A fi recunoscător vă va pune și într-o stare bună de spirit și veți fi mult mai plăcut să fiți în preajmă.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 12:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Apr. 2024, 12:18 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut public faptul că pentru a remedia situația restanțelor salariale ale angajaților de la Calea Ferată a Moldovei, guvernul va recurge la un credit în valoare de 35 de milioane de lei. Acest credit va fi obținut de la Loteria Moldovei, o întreprindere cu capital majoritar de stat, cunoscută în principal pentru activitățile sale de jocuri de noroc.

Acești bani sunt pentru achitarea salariilor timp de o lună.

Potrivit declarațiilor ministrului Spînu, făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră”, această mișcare financiară este parte a unui plan de achitare a salariilor, însă nu a oferit detalii despre condițiile împrumutului oferit de Loteria Moldovei. A precizat că doar că e o decizie a consiliilor celor două companii și că există un contract. Cu toate acestea, decizia de a lua un împrumut de la Loteria Moldovei a stârnit întrebări și discuții în mediul public, cu privire la raționalitatea acestei alegeri și la implicațiile pe termen lung.

În timp ce oficialii guvernamentali au asigurat că această mișcare este parte a unei strategii gândite cu atenție pentru a asigura viabilitatea financiară a Căii Ferate a Moldovei, mulți rămân curioși să vadă cum se va derula acest proces și care vor fi efectele pe termen lung ale acestei decizii neconvenționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău