(foto) Un atelier de personalizare propune accesorii ruginite pentru decorul noului Defender

Celebrul studio belgian Niels van Roij Design a dezvoltat niște accesorii neobișnuite pentru înfrumusețarea exteriorului noului Land Rover Defender. Acestea sunt niște inserții metalice care au suferit un proces de îmbătrânire accelerat.

Compania propune niște grile de ventilație laterale ruginite care să ocupe locul inserțiilor originale din fabrică. În plus, garniturile cu relief de pe capotă au fost făcute cu o structură și o suprafață similară.

Celebrul designer și șeful atelierului, Niels van Roij, a spus că procesul de coroziune a metalelor poate fi tratat în diferite moduri – de exemplu, de lăsat să se dezvolte în mod natural sau, dimpotrivă, de oprit în orice moment prin a le proteja de mediul înconjurător.

Pe lângă rugina naturală, un finisaj alternativ poate fi realizat cu o varietate de alte metale precum aluminiu, titan, alamă, bronz, zinc sau aur. Într-un proces de colaborare, studioul Heritage Customs a dezvoltat o tehnologie unică de legare a metalelor, fiind posibil să se “vopsească” toate tipurile de metal de pe toate suprafețele interioare și exterioare ale noului și clasicului Defender.

Prin pulverizare se aplică un strat subțire de aluminiu, alamă, bronz, titan, zinc sau chiar aur, care apoi își asumă aceeași flexibilitate ca materialul de bază și își va păstra calitățile timp de 20 de ani. După aplicare, studioul poate peria, lustrui, șlefui și oxida materialul, generând un aspect și mai deschis.

În plus, Niels van Roij Design și Heritage Customs au dezvoltat propria versiune de jante pentru Defender: sunt forjate de 22 de inci și se numesc Black Crow. În cele din urmă, și-a arătat și propria versiune a interiorului SUV-ului, folosindu-se piele naturală și inserții din fibră de carbon.

Vezi și: (foto) Ai un Defender de ultimă generaţie? Iată cât de frumos ţi-l pot rafina maeştrii de la Carlex Design

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/