fbpx

Cum se simte tânăra căreia i-au fost administrate patru doze de vaccin Pfizer: „Bea patru litri de apă și tot îi este sete”

Tânăra căreia i-au fost administrate patru doze de vaccin Pfizer are dureri de cap, de braț și suferă o deshidratare severă. Aceasta consumă litri de apă, însă continuă să se simtă însetată, iar buzele îi rămân uscate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studenta de 23 de ani a fost externată din spital, dar medicii nu știu care ar putea fi consecințele acestei supradoze. Familia fetei a decis să continue testele, începând cu analiza pentru glicemie, scrie lastampa.it.

Tânăra nu ar avea de gând să depună o plângere pe numele asistentei, relatează presa din peninsulă. În viziunea fetei, „toleranța ei este valabilă doar pentru asistenta medicală, care a făcut această greșeală, nu și pentru sistem, care nu își mai poate permite asemenea dezastre”.

Amintim că fata din Italia a primit, din greșeală, patru doze de vaccin Pfizer/BioNTech. O asistentă a greşit şi, în loc să-i injecteze tinerei rezidente în vârstă de 23 de ani o doză de vaccin, i-a injectat întregul flacon. Inițial, era vorba de șase doze de ser, însă ulterior s-a stabilit că au fost patru.

Potrivit AGI, studiile privind o posibilă supradoză cu serul Pfizer/BioNTech s-au oprit la patru doze injectate în acelaşi timp.

Articole asemănătoare

Back to top button