fbpx

Surpriză sau nu? Dodon a anunțat cine va fi în fruntea listei electorale a blocului PSRM-PCRM

Primul pe lista electorală a blocului format din Partidul Socialiștilor și Partidul Comuniștilor va fi Vladimir Voronin. Anunțul a fost făcut de liderul PSRM, Igor Dodon, joi seara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Invitat la emisiunea „Prime Time” de la Prime TV, socialistul a spus despre Voronin că este un politician cu mare experiență și că este corect ca liderul PCRM să fie primul în lista de candidați.

Pe mine așa m-au învățat părinții, buneii, că tot timpul trebuie să oferi locul în față celor mai experimentați, mai în vârstă. Cred că Vladimir Voronin este mult mai experimentat decât mine”, a spus Dodon.

Eu am 46 de ani și un mandat de președinte în spate. Dumnealui are două mandate de președinte, are o experiență enormă. Am spus că este cel mai bun președinte al Republicii Moldova. Noi împreună am discutat și acest lucru. Vladimir Voronin va fi capul de listă al acestui bloc și cred că e corect”, a mai spus președintele PSRM.

Amintim că Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat joi, 13 mai, blocul electoral PSRM-PSRM. Simbolul vizual al blocului este o stea roșie cu secera și ciocanul în mijloc.

Articole asemănătoare

Back to top button