/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Accidentul îngrozitor de la Elizaveta în care a fost implicat un microbuz de rută: Zece oameni au ajuns la spital. O femeie, în stare gravă

missing
13 mai 2021, ora 19:25

Accident grav în apropiere de satul Elizaveta. Zece persoane au ajuns la spital după ce o mașină de marca Volkswagen a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un microbuz de rută, care s-a răsturnat în urma impactului. Accidentul a avut loc în această după-amiază. Potrivit medicilor, o femeie se află internată în secția de reanimare, în stare gravă.

Potrivit datelor oferite de poliție, accidentul s-a produs după ce unul dintre conducătorii auto, implicați în impactul devastator, a ieșit la depășire fără să se asigure. În rezultat, cele două unități de transport l-au lovit frontal, iar microbuzul care circula pe ruta Soroca-Bălți s-a răsturnat pe o parte.

EUGENIA MOLCEANOV, ofițer de presă, IP Bălți: „La fața locului polițiștii că automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla de 50 de ani, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu un microbuz de marca Mercedes care se deplasa regulamentar. În urma impactului șapte persoane care se afla în calitate de pasageri în microbuz și două persoane din Volkswagen s-au ales cu diverse traumatisme și au fost transportate la spitalul municipal Bălți pentru îngrijiri medicale”.

Din cele zece persoane care au ajuns la spital în urma accidentului, nouă au fost aduse de către ambulanțe, iar o persoană a venit de sine stătător.

MIHAELA PETROV, purtătoare de cuvânt, Spitalul Clinic Bălți: „Este de menționat că din aceste zece persoane o persoană este internată în secția de reanimare în stare gravă. Este vorba de o femeie din anul 1948. Cu celelalte nouă persoane se lucrează, ei primesc asistență medicală urgentă. La moment sunt în departamentul unității de urgente”.

Șoferul care va fi găsit vinovat pentru producerea accidentului va fi sancționat în funcție de leziunile cu care s-au ales persoanele rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram