O noua săptămână, un nou câștigător. Al patrulea iPhone 12 a fost înmânat. Află detalii

Constantin Vizitiu a contractat un credit de consum de la Mobiasbanca – OTP Group pentru a efectua lucrări de reparație în locuință. Norocul i-a surâs, deoarece anume acest credit i-a oferit oportunitatea să devină cel de-al patrulea câștigător al unui telefon ultramodern – un iPhone 12.

Foto:

„Am inițiat lucrări de reparație în casă, și, ca să îmi ajut părinții am optat pentru un credit de consum de la Mobiasbanca – OTP Group. Am fost foarte surprins să aflu, după doar câteva zile de la oferirea creditului, că am câștigat și un iPhone12. Practic, am rămas fără cuvinte și nu îmi venea să cred cât sunt de norocos. Mulțumesc mult celor de la Mobiasbanca – OTP Group pentru această surpriză plăcută”, ne spune Constantin Vizitiu, cel de-al patrulea câștigător al unui iPhone 12.


„Sunt foarte încântat că de-a lungul anilor și până în prezent avem posibilitatea să oferim clienților Mobiasbanca – OTP Group produse în condiții avantajoase și servicii bancare de calitate, pentru  orice plan ar avea. Mai mult, acest premiu generos, sub forma unui telefon ultramodern oferă clienților câștigători posibilitatea de a beneficia de toate avantajele unei bănci într-o singură aplicație, prin intermediul noii soluții OTP Internet și Mobile Banking. – declară Alexei Goian, director sucursala nr. 8 Ungheni.

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 6 telefoane iPhone 12 rămase în joc. Aplică până pe 12 iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Află mai multe despre cum poți deveni chiar tu unul dintre câștigători pe mobiasbanca.md.

Pune-ți dorințele pe upgrade
cu Mobiasbanca - OTP Group


// console.log('no ads situation')