Breaking News

image
Sursa foto: peugeot.md

A venit timpul schimbărilor – descoperiți noul Peugeot 3008!

Compania GBS este mândră să vă prezinte unul dintre cele mai populare și mai sigure vehicule din lume – SUV-ul Peugeot 3008 facelift, actualizat. Automobilul este o combinație perfectă de design unic, tehnologii inteligente și putere.

A doua generație Peugeot 3008 a obținut realizări impresionante în Europa și nu numai, cu 800.000 de vehicule produse de la momentul lansării în 2016. Acum, Peugeot 3008 este o versiune actualizată în stil corporative, realizat de către designerul Gilles Vidal.

În Republica Moldova noul Peugeot 3008 există cu două motoare diesel la alegere, precum și cu motorul hibrid:

1.5 BlueHDi (130 CP) + EAT8;

1.6 PHEV (300 CP) + EAT8

2.0 HDi (150 CP) sau 2.0 BlueHDi (180 CP), plus EAT8 în ambele cazuri.

Transmisia automată cu 8 trepte, controlată electric şi cu padele de pe volan, oferă schimbări rapide și ușoare ale treptelor datorită tehnologiei Quickshift.

Totodată, noul Peugeot 3008 facelift se poate alege cu unul din nivelele de echipare: Active Pack, Allure Pack, GT sau GT Pack.

Acest crossover compact cu un design elegant, îndrăzneț și cu capabilități tehnice avansate este adresat în primul rând locuitorilor orașelor care preferă călătorii confortabile și un stil de viață activ.

Semnătura stilistică este evidențiată de grila de radiator „nelimitată” fără margini , care, combinată cu aspectul prădătorului, arată adevărat impresionant, cea redată prin farurile full LED cu “colți” și stopurile cu indicatori dinamici de direcţie, pe lângă celei trei “urme de gheare de leu”. Jantele din aliaj de 18 inci Los Angeles, finisate în două tonuri şi prelucrate cu diamant, evidențiază suplimentar rigiditatea și dinamismul modelului.

Exteriorul mașinii, în echipările GT și GT Pack, mai poate fi personalizat cu elemente contrastante negre care fac parte din pachetul opţional Black Pack.

peugeot.mdpeugeot.md

Interiorul este impresionant: scaunele sunt decorate cu materiale de o calitate excepțională, într-o combinaţie de piele artificială şi textile.

Iar organizer-ul inovator a spațiului de condus – Peugeot i-Cockpit – cu ecranul său de 12.3 inci, aduce tehnologia și performanța tabloului de bord la un nou nivel, făcând condusul mai intuitiv.

Interiorul futurist al cabinei este completat de un volan trunchiat în partea superioară şi inferioară, care se aseamănă cu cârma unei aeronave, alături de nişte comenzi cromate elegante pentru controlul altor sisteme.

Funcționalitatea la capitolul infotainment a noului Peugeot 3008 este posibilă datorită unui nou monitor tactil de 8.0 inci. Sistemul multimedia suportă interfețele Apple CarPlay și Android Auto, recunoaşte comenzi vocale şi furnizează un sistem de navigaţie comod de utilizat.

Evident, noul Peugeot 3008 facelift oferă şi o gamă largă de sisteme de siguranță inovatoare. Printre acestea se numără: monitorizarea unghiului mort, asistență pentru menținerea în bandă, cruise control adaptiv, recunoașterea indicatoarelor rutiere, precum și un sistem unic de viziune nocturnă cu ajutorul unei camere cu infraroșu care poate detecta animale sau pietoni la o distanță de 200 de metri de mașină, în afara zonei de iluminare.

O atenție specială trebuie acordată şi sistemului inteligent Advanced Grip Control, care sporește capacitatea vehiculului în condiții de aderență scăzută a anvelopelor pe zăpadă, sol, nisip și noroi, de exemplu. În plus față de sistemul Advanced Grip Control, vehiculul este echipat cu anvelope all-season de înaltă calitate “Mud & Snow”, care sunt o soluție versatilă pentru toate condițiile meteorologice.

peugeot.mdpeugeot.md

Prin achiziționarea autoturismelor Peugeot 3008 de la dealerul oficial – compania “GBS” SRL, aveți ocazia să utilizați serviciul de trade-in, precum și să cumpărați o mașină în leasing, în condiții favorabile. Managerii salonului GBS vor fi încântați să vă ofere informații mai detaliate și să vă răspundă la orice întrebări.

Vă așteptăm în salonul GBS de la adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2

Pentru test drive apelaţi numărul de contact 022-022-500

www.peugeot.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: