image
Sursa foto: jurnal.md

„Îți dai seama cu cine vorbești?!”; Momentul în care o șoferiță fără permis se rățoiește la agenții de patrulare // VIDEO

O femeie de 53 de ani a făcut un scandal monstru când a fost oprită de poliție pentru că a depășit limita de viteză în timp ce se afla la volan.

Incidentul s-a produs aseară, în localitatea Măgdăcești. Femeia a fost înregistrată cu radarul depășind limita de viteză și a fost stopată pentru documentare.

Chiar dacă a fost rugată să aștepte în mașină, șoferița l-a amenințat pe agentul de patrulare că fiul ei activează în organele poliției.

„Îți dai seama cu cine vorbești? Cum o sa te întâlnești cu feciorul meu?”, s-a adresat aceasta polițistului.

A fost somată de mai multe ori să prezinte actele, dar femeia a refuzat. Într-un final, inspectorii de patrulare au stabilit că șoferița nici măcar nu avea permis care să-i permită să conducă automobilul. Ea a prezentat un permis de conducere categoria „F”, eliberat pentru conducătorii de troleibuze.

Aceasta a fost documentată pentru „conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare” și „depășirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum de la 20 la 40 km/oră”.

istericică

Noutăţile partenerilor

comentarii: