image
Sursa foto: facebook.com/dodon.igor1

Nunta politică a anului s-a produs: Dodon și Voronin merg împreună la alegeri

Liderul PSRM, Igor Dodon, și liderul PCRM, Vladimir Voronin, au semnat azi documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM - PCRM.

În context, Dodon a anunțat că pasul respectiv i se pare important deoarece la momentul actual „suveranitatea RM ar fi amenințată de pericole”.

Potrivit liderului PSRM, „factorii străini”, cu ajutorul „instrumentelor lor politice de la Chișinău”, vor să impună cetățenilor RM „un set de pseudo-valori, anti-familie, anti-creștine și improprii națiunii”.

„De asemenea, se urmărește lichidarea identității moldovenești, inclusiv prin interzicerea limbii moldovenești. Se urmărește transformarea țării noastre într-o colonie, care să devină o sursă de forță de muncă ieftină, pământ ieftin vândut străinilor etc”, a declarat Igor Dodon după ședința Consiliului Republican al PSRM.

Voronin Dodon PSRM PCRMVoronin Dodon PSRM PCRM

Fostul președinte a mai adăugat că în aceste condiții membrii Consiliului republican au decis unanim unirea PSRM-PCRM, forțe politice „capabile să asigure o guvernare profesionistă”.

Ca urmare, cei doi foști președinți au semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM.

Voronin DodonVoronin Dodon

Anterior, comentatorul politic Ion Terguță, membru al Platformei DA a declarat că formarea unul bloc electoral dintre PSRM-PCRM este posibilă dar problema cetățenilor e dacă îi mai vor pe cei doi foști președinți, unul care a distrus sistemul democratic din RM și a adus oligarhia la putere, și acesta este Vladimir Voronin, iar altul care a trădat această țară de fiecare dată când a avut nevoie, și acesta este Igor Dodon, dacă îi mai vor să ne reprezinte. Dacă da, atunci ei sunt una din marile probleme ale acestui stat, a spus Ion Terguță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: