I-a șterpelit mașina chiar de sub nas: Un tânăr a furat un microbuz, ziua-n amiaza mare, la Criuleni
Tânăr de 24 de ani reținut de polițiștii din Criuleni, pentru că ar fi răpit un microbuz de marca ,,Mercedes“, din fața unei gospodării din satul Ratuș, raionul Criuleni. Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul automobilului în noaptea de 8 mai, după orele 01:40 că din fața porții gospodăriei, i-a fost răpit automobilul.

Foto: Captură de ecran
La fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au pătruns în microbuz prin scoaterea geamului de la ușa stângă din față și deteriorând sistemul de pornire au răpit unitatea de transport.

În cadrul măsurilor speciale de investigații al polițiștilor sub conducerea Procuraturii Criuleni, la data de 11 mai suspectul a fost identificat, acesta fiind un tânăr de 24 ani, originar din raionul Orhei.

Bănuitul, în cadrul acțiunilor de urmărire penală și-a recunoscut vinovăția în totalitate, iar unitatea de transport a fost depistată în localitatea Sărata Galbenă, raionul Hîncești.

Suspectul este cercetat penal și a fost reținut pentru 72 de ore.

În privinţa acestuia a fost pornită o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, care prevede închisoare pe un termen de la 3 până la 5 ani.


Pub