09:42:28 29.03.2024
Stiri

Usatîi s-a DEZLĂNŢUIT la adresa lui Voronin, după ce comunistul s-a înţeles să meargă alături de Dodon în alegeri: "Gata, s-au însurat! Moldova a văzut multe perversități politice, dar asta este pe primul loc în topul celor mai perverse"

Actualitate 12.05.2021 16:56 Vizualizări6317 Autor: Ziarul National
Usatîi s-a DEZLĂNŢUIT la adresa lui Voronin, după ce comunistul s-a înţeles să meargă alături de Dodon în alegeri:


Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, este dezamăgit că generalul Vladimir Voronin a acceptat să se alieze cu Igor Dodon în perspectiva alegerilor parlamentare anticitate.

"Gata, s-au însurat! Moldova a văzut multe perversități politice, dar asta este pe primul lor în topul celor mai perverse. Păcat de Voronin, să ștergi tot ce ai construit timp de 80 de ani în doar câteva clipe și numai pentru ca să mai dormi în Parlament, e păcat și rușine.
Dar Dodon e așa cum este, aici e diagnoză și e gravă, iar problema că așa ceva nu se tratează, trădarea nu se iartă, în cazul de față – a ambilor.
Stimați cetățeni, cu toții știm unde le este locul celor doi și asta le vom demonstra la 11 iulie, dar până atunci trebuie să înțelegem care dintre ei e mirele și care-i mireasa. Amar la tineri!", a scris Usatîi pe Facebook, după ce Igor Dodon şi Vladimir Voronin au semnat acordul de constituire a blocului electoral al "socialiştilor şi comuniştilor".

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md