10.000 de dolari de la Renato Usatîi pentru FC “Bălți”

by D M
Distribuiti mai departe...

Clubul de Fotbal „Bălți” a învins ieri cu 4 la 0 FC „Tighina”, într-un meci disputat în capitala de nord a țării. Repriza a fost urmărită de primarul municipiului Renato Usatîi și viceprimarul Nicolae Grigorișin. La final, edilul i-a felicitat pe sportivi pentru această victorie, dar și toate celelalte, înregistrate în acest sezon, și le-a oferit 10.000 de dolari, bani persoanli, în calitate de premiu.
 
Primarul capitalei de nord și viceprimarul Nicolae Grigorișin au fost prezenți astăzi la meciul dintre FC „Bălți” și FC „Tighina”, care s-a încheiat cu 4:0 în favoarea FC „Bălți”. La finalul jocului, primarul i-a felicitat pe jucători pentru victorie și le-a înmânat 10 mii de dolari, din resurse proprii, în calitate de premiu pentru succesele obținute în acest sezon sportiv. Acum, clubul nostru se află la un pas de campionat și intră în Divizia Națională„, se spune într-o postare a FC „Bălți”.
 
Cu un cadou s-a ales și Renato Usatîi. FC „Bălți” i-a dăruit primarului un tricou personalizat, cu numărul 1 pe el, și o minge de fotbal cu semnăturile tuturor membrilor echipei.
 
Clubul nostru îi mulțumește lui Renato Usatîi pentru că sprijină dezvoltarea sportului din orașul noștru! Ați oferit mereu un suport financiar considerabil atât FC „Bălți”, cât și altor echipe, care practică alte tipuri de sport, iar acest lucru a început să dea roade„, mai afirmă cei de la FC „Bălți”. 
 

Recent, Renato Usatîi a oferit drept premiu suma de 14.000 de dolari baschetbaliștilor din Bălți, după ce pentru prima dată în istoria sportului moldovenesc, Clubul de baschet “Basco” din municipiul Bălți a câștigat campionatul național, cupa și supercupa Moldovei la baschet. Sportivii au primit 10.000 de dolari, iar echipa de baschet juniori, care a luat locul doi în finala campionatului Moldovei, în care a jucat împotriva colegilor lor de la “Basco”, a fost premiată de Renato Usatîi cu 4.000 de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.