(foto) Premieră: Ediția specială Range Rover Evoque P300 HST

Propulsat în exclusivitate de motorul pe benzină Ingenium de 2.0 litri, cu 300 CP, noul Range Rover Evoque P300 HST aduce un nou avantaj în SUV-ul compact premium. Prezentând un aspect de înaltă performanță, inspirat de Range Rover Sport HST, noua ediție se bazează pe specificația Evoque R-Dynamic S și oferă o combinație unică de actualizări interioare și exterioare.

Caracteristici cheie:

  • Cu 11 opțiuni de culoare exterioară, aspectul său modern și sportiv este sporit cu un Black Pack, care face negre lucioase inscripția Range Rover de pe capotă, prizele laterale, lamele capotei, capacele oglinzilor retrovizoare și alte accente exterioare.
  • Un standard acoperiș panoramic glisant într-un negru lucios și niște geamuri fumurii, plus jante unice din aliaj de 20 inci negre lucioase, cu etriere de frână roșii, diferențiază, de asemenea, noul model HST.
  • Legăturile strânse cu Range Rover Sport HST continuă în interior, unde Evoque P300 HST împarte volanul îmbrăcat exclusiv în tapițerie Suedecloth și plafonul acoperit cu Ebony Suedecloth. Alte accente includ trim pentru scaune din piele granulată, plăcuțe Range Rover pe pragurile interioare, acoperiș panoramic cu trapă și hayon acționat electric.
  • Mai dispune de un panou de instrumente Interactive Driver Display de 12.3 inci, un sistem multimedia Pivi Pro pe un monitor de 10 inci, încă un touchscreen inferior de 10 inci, sistem audio Meridian cu 13 difuzoare (400 W), acces keyless și faruri Premium LED cu semnalizatoare de direcție dinamice.
  • P300 HST accelerează de la 0-100 km/h în 6.8 secunde, devenind al doilea cel mai dinamic model după cel plug-in hybrid, deși benzinarul se poate monta și pe un crossover non-HST. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu nouă trepte. Mai este dotat cu sistem de tracțiune integrală cu tehnologie Terrain Response 2.

Paralel a fost anunțată și ediția specială Range Rover Evoque Bronze Collection. Mașinile din această ediție se vor baza pe specificația Evoque S, se vor diferenția la exterior printr-un acoperiș finisat în Corinthian Bronze, aplicații laterale în Burnished Copper și noi jante exclusive de 20 de inci în Satin Dark Grey.

Pentru caroserie sunt disponibile doar culorile Carpathian Grey, Santorini Black și Seoul Pearl Silver. În interior, inserțiile din frasin natural, covorașe unice cu colțuri acoperite cu metal și scaunele tapițate cu piele granulată în nuanță Ebony oferă un sentiment sporit de lux.

Printre alte dotări se numără un Sliding Panoramic Roof (acoperiș panoramic), faruri Premium LED cu semnalizatoare de direcție dinamice, oglindă interioară ClearSight, conectivitate sporită a sistemului Pivi Pro (special pentru Bronze Collection). Sub capotă pot avea unul dintre motoarele mild hybrid D165, D200, P200 și P250, ori unitatea de propulsie plug-in hybrid P300e.

Vezi și: (foto) Mai moderne pentru gama anului 2021! Evoque şi Discovery Sport s-au ales cu noutăţi în linia de motoare şi dotări

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/