(video) “Îți dai seama cu cine vorbești?” O șoferiță cu permis de conducere de categoria F, indignată că a fost trasă pe dreapta

Unii conducători auto își cunosc drepturile, dar obligațiile nu. Polițiștii de la INSP se confruntă zilnic în activitatea de serviciu cu agresivitate, impertinență și aroganță din partea unor cetățeni, însă niciunul nu este în drept să intervină în activitatea lor!

Cel mai recent caz a avut loc ieri, aproximativ la ora 18:30, în localitatea Măgdăcești. O șoferiță de 53 de ani a fost înregistrată cu radarul depășind limita de viteză și a fost trasă pe dreapta pentru documentare. Chiar dacă a fost rugată să aștepte în automobilul personal până la finisarea documentării, femeia a ales să-și prezinte emoțiile și drepturile.

Aceasta a fost somată de NENUMĂRATE ori să prezinte actele pentru a-i fi întocmit procesul-verbal, ca într-un final, inspectorii de patrulare să stabilească că șoferița deține un permis de conducere de categoria “F” (eliberat pentru conducătorii de troleibuze).

Într-un final, a fost documentată pentru “conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare” și pentru “depășirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum de la 20 la 40 km/oră”.

Poliția nu tolerează manifestările de comportament agresiv și limbaj licențios, iar frustrările cetățenilor nu servesc drept temei de a trece peste lege și obligativitatea acesteia. Contează însă pe comunicare eficientă și bună colaborare, întru favoarea fiecăruia dintre noi.

Vezi și: (video) “Lasă băi jălea”. Limbajul unui șofer beat, urmărit de poliție în raionul Criuleni

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/