image
Sursa foto: Getty Images

Mbappe îi ține pe jar pe ”șeici”! Perla lui Paris Saint Germain ezită să semneze noul contract

”Șeicii” i-au prelungit recent contractul lui Neymar, care va rămâne pe Parc des Princes până în 2025.

Acum, atenția oficialilor lui Paris Saint Germain se concentrează pe cealaltă vedetă a echipei, Kylian Mbappe, al cărui contract va expira în vara anului următor. ”Șeicii” vor cu tot dinadinsul să îl păstreze pe campionul mondial, dar se pare că va mai dura până când acesta va lua o hotărâre în privința viitorului său.

În urmă cu câteva zile, Neymar a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint Germain, iar oficialii clubului sperau că acest lucru să fie un argument în plus pentru Kylian Mbappe să semneze un nou contract cu formația din capitala Franței.

PSG ar putea fi detronată de Lille din postura de campioană din Ligue 1 și a fost eliminată din Champions League de Manchester City, iar aceste lucruri l-ar fi pus pe gânduri pe Kylian Mbappe și l-ar fi determinat să își cântărească mai bine opțiunile.

Potrivit Sports Mole, faptul că Neymar și-a prelungit înțelegerea cu PSG nu ar fi schimbat cu nimic poziția adoptată de Kylian Mbappe, care este în continuare nehotărât în privința viitorului său.

Campionul mondial se află pe radarele echipelor mari din Europa, precum Real Madrid sau Liverpool, astfel că Mbappe nu duce lipsă de oferte.

În ceea ce privește PSG, șeicii și-au luat măsuri de precauție în cazul în care atacantul va decide să schimbe peisajul. Se pare că oficialii clubului parizian iau în considerare să îl transfere pe Mohamed Salah.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: