image
Sursa foto: jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Dodon: Se poartă discuții cu PCRM; În următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală

Soarta unui bloc electoral format din PSRM și PCRM va fi decisă în următoarele 24 de ore. Despre aceasta a anunțat liderul socialiștilor, Igor Dodon, după ședința Executivului politic al PSRM

„Am examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre. La moment se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide. Am stabilit că în următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre formula de participare a socialiștilor în alegeri”, a declarat Dodon.

Amintim că, Igor Dodon a chemat PCRM să facă un front comun cu PSRM împotriva formațiunilor de dreapta la alegeri parlamentare anticipate.

Drept reacție, PCRM a anunțat că va desfășura consultări cu PSRM pentru crearea unui bloc electoral, dar a accentuat că rămâne pe aceeași poziție privind evaluarea activității PSRM și a lui Igor Dodon.

Anterior, Dodon și Voronin s-au lansat reciproc în acuzații grave: Voronin a declarat că Dodon trebuie cercetat penal în dosarul „Culiocul”, iar liderul PSRM l-a învinuit că a vândut „la puciok” deputați comuniști lui Plahotniuc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: