Miroase a demisii la primăria Chișinău. Ceban: În groapa de pe Sculeni ar putea încăpea un om în picioare!

Strada Sculeni din sectorul Buiucani a fost subiect de discuție în cadrul ședinței Primăriei de astăzi. Asta după ce a fost săpată o groapă, pentru a fi efectuate niște lucrări, iar astăzi „ar putea încăpea un om în picioare în ea”. Edilul și-a arătat nemulțumirea față de unii colegii, menționând că despre astfel de situații s-a discutat de nenumărate ori. Mai mult, Ceban a spus că vor recăpăta încrederea oamenilor, iar pentru asta vor da și oameni afară dacă va fi nevoie.

Foto: UNIMEDIA

„La Buiucani, strada Sculeni unde a fost săpată o groapă pentru a fi săpate niște utilități, azi ar putea încăpea un om în picioare și îmi pare rău pentru neglijența unor colegi. Și vreau să vă transmit că nu este normal un asemenea lucru și noi am vorbit nu o dată despre aceste subiecte, în diferite circumstanțe. 

Sunt oameni care cu certitudine au pierdut încrederea, dar vom întoarce această încredere, chiar dacă va fi nevoie în continuare, iar să începem să dăm pe cineva afară, pentru ca lucrurile să meargă. Rog foarte mult ca toate aceste situații să fie luate la control și sunt absolut sigur să mai sunt cazuri de acest gen. Noi am discutat despre unele din ele. Foarte mult sper ca atunci când ajungem la rapoartele Apă Canal vom avea o claritate pe aceste subiecte - ce se întâmplă în sectoare și când o să fie înceapă să fie remediate aceste probleme”, a declarat Ceban.

Edilul capitalei a reamintit despre platforma eu.chisinau.md, unde locuitorii capitalei pot raporta orice problemă din oraș.


Pub