(video) S-a urcat beat la volan și a încercat să fugă de poliție. Ce riscă un bărbat din Criuleni

Un şofer din raionul Criuleni, a urcat beat la volan și a încercat să fugă de poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani din raionul Criuleni. Cazul a avut loc la data de 10 mai curent, în jurul orei 20:35, în satul Onițcani.


Foto:

În cadrul măsurilor de profilaxie desfășurate de către polițiștii din Criuleni,  scopul cărora este diminuarea numărului accidentelor rutiere, cât și responsabilizarea fiecărui conducător auto.

Polițiștii au observat un automobil de marca VAZ ce se deplasa haotic.Fiind somat să se oprească, șoferul a ignorat cerințele și a apăsat pe accelerator, încercând să fugă.

În urma stopării prin blocarea deplasării automobilului, conducătorul auto urmărit, fiind supus testului alcoolscopic, aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat de 0,84 mg/l.

Astfel, șoferul urmează a fi sancționat cu o amendă de la 350-500 unități convenționale prevăzută de art. 241 alin.1 Cod Contravențional, pentru ,,Neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul,,.

La fel a fost pornit și un proces penal pe numele acestuia.


Pub