Întrevedere între Igor Dodon și Vladimir Voronin: „Există un acord reciproc cu privire la crearea unui bloc”

Liderul PSRM, Igor Dodon și președinte PCRM, Vladimir Voronin, au avut astăzi o întrevedere. Despre asta a anunțat vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrâncea, care a menționat că „există un acord reciproc cu privire la crearea unui bloc”.

Foto: cotidianul.md

Mâine, la ora 11.00, va avea loc o ședință a Consiliului Republican al PSRM, la care socialiștii vor lua o decizie finală.

Reprezentații PCRM au confirmat întrevederea dintre cei doi politicieni, unde s-a discutat despre posibilitatea creării unui bloc electoral.

Comitetul Central PCRM a decis să creeze un bloc electoral cu PSRM. Despre aceasta a anunțat deputatul Bogdan Țîrdea pe canalul său de Telegram.

Deocamdată nu există un comunicat oficial de la cele două partide. Anterior, liderul PCRM, Vladimir Voronin, și secretarul Comitetului Central al formațiunii, Oleg Reidman, au anunțat că vor continua consultările cu PSRM privind formarea unui bloc electoral la alegerile parlamentare anticipate. Decizia a fost luată în cadrul ședinței CC al PCRM. 

Liderul Partidului Comuniștilor, fostul șef de stat, Vladimir Voronin, a confirmat că merge la discuții cu PSRM în vederea creării unui bloc electoral comun pentru anticipate.

Alegerile anticipate parlamentare vor avea loc pe 11 iulie.


Pub