Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Autoritățile din sănătate anunță că…

Autoritățile din sănătate anunță că în orașul Bălți a fost inaugurat un centru de vaccinare

Imagine: MSMPS

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță marți, 11 mai, că în orașul Bălți a fost inaugurat un centru de vaccinare, care este situat în incinta Spitalului Clinic Municipal Bălți.

„Persoanele din municipiul Bălți se vor putea adresa de sine-stătător pentru a fi vaccinate împotriva COVID-19, în baza buletinului de identitate. Centrul va deveni funcțional în următoarele zile”, se arată într-o notă informativă a ministerului.

Autoritățile din sănătate susțin că toate persoanele care doresc să beneficieze de vaccinurile împotriva COVID-19 sunt îndemnate să se adreseze la medicul de familie pentru a se vaccina. 

Potrivit MSMPS, în municipiul Bălți funcționează 6 puncte de vaccinare împotriva COVID-19, care activează în cadrul centrelor de sănătate.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova a început pe 2 martie curent, după ce sâmbătă, 27 februarie, la Chișinău au ajuns peste 21 de mii de doze de vaccin, donate de România prin intermediul Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene.