14:56:08 25.04.2024
Stiri

Truc GENIAL pentru mămici. Cum să-ți ții copilul departe de telefonul mobil

Actualitate 11.05.2021 18:36 Vizualizări1210 Autor: Ziarul National
Truc GENIAL pentru mămici. Cum să-ți ții copilul departe de telefonul mobil


Copilul tău petrece foarte mult timp cu ochii în ecranul de la telefon și nu știi cum să-l dezveți de acest obicei? Cristina Șișcanu vine în ajutorul tău. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a dezvăluit secretele, la televizor. Cum își ține soția lui Mădălin Ionescu fiica departe de telefonul mobil.

În cadrul emisiunii „Mămici cu lipici” de pe Antena Stars, Cristina Șișcanu le-a explicat tuturor mămicilor care este trucul pe care vedeta îl folosește pentru a o convinge pe fiica ei Petra să nu mai stea, atât de mult, cu ochii în telefon.

Soția lui Mădălin Ionescu susține că a descoperit un joc interactiv pentru a-i distrage atenția fetiței sale de la desenele animate pe care le urmărește, de obicei, pe Youtube. Mai mult de atât, diva încurajează toți părinții să găsească modalități prin care să petreaca mai mult timp alături de prichindeii lor.

„Traficul e foarte aglomerat în București și de multe ori copilul se plictisește dacă ești cu el în mașină și mă gândeam ce putem face. M-am documentat pe Internet și am găsit un joculeț ca să o atrag pe Petra, că nu vreau să stea numai pe telefon.

Asta ar fi o soluție simplă: copilul și-a deschis telefonul, se uită la desene, dar vreau să o scot din starea asta și nici să nu adoarmă că apoi se culcă noaptea târziu. A fost un joculeț interesant, i-a plăcut și ei. Aveam vreo trei jocuri în plan, dar ei i-a plăcut foarte mult jocul cu animăluțe, să ghicim animalul.

Eu cred că sunt foarte importante acest activități. Pe lângă faptul că astfel copilul își dezvoltă și limbajul și atenția și învață să descrie un animal, pe de altă parte, mai și interacționezi cu el ca mamă. Practic, construiți niște lucruri împreună. Un joc de genul acesta te apropie foarte mult”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars, transmite playtech.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md