(foto) O Dacia s-a răsturnat noaptea trecută în raionul Nisporeni. Toți cei cinci pasageri au scăpat ca prin minune

În noaptea care a trecut, la ora 03:15, în Serviciul Gardă al IP Nisporeni, a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul Nisporeni-Milești, în apropiere de sat. Păruceni, conducătorul unui autoturism de model Dacia Sandero a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, răsturnându-se.

La bord mai erau cu el alte patru persoane și din fericire toți au scăpat teferi!

Conform informațiilor care ne-au fost oferite de ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit astfel că accidentul s-a produs în jurul orei 3:00. La volanul mașinii se afla un tânăr de 27 ani, originar din raionul Nisporeni, care a condus-o cu viteză sporită, motiv pentru care i-a pierdut la un moment dat controlul. În calitate de pasageri mai avea doi bărbați de 27 și 30 de ani, o tânără de 22 de ani și o minoră de 15 ani, toți locuitori ai raionului Nisporeni.

În urma accidentului rutier, atât șoferului, cât și celor patru pasageri, li s-au acordat prim ajutor medical la fața locului, fără a fi necesară transportarea lor la Spitalul Raional din Nisporeni.

Șoferul, fiind vizibil în stare de ebrietate, a refuzat să fie testat cu aparatul Drager. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/