Polițiștii vor monitoriza și astăzi ordinea publică în cimitirele din Chișinău

Oamenii legiii vor monitoriza și astăzi respectarea regulilor impuse de Comisia de Sănătate Publică contra Covid-19, pentru buna desfășurare a celei de-a doua zi de Paștele Blajinilor. Potrivit primarului capitalei, pe parcursul zilei de ieri, evenimentele în toate cimitirele din oraș, dar și din suburbii s-au desfășurat liniștit, fără incidente.

 

Foto:


„Și pe parcursul zilei de astăzi polițiștii, dar și toate serviciile speciale se află la datorie întru buna desfășurare a celei de-a doua zi de Paștele Blajinilor.
Pe parcursul zilei de ieri, evenimentele în toate cimitirele din oraș, dar și din suburbii s-au desfășurat liniștit, fără incidente.
Seara au fost efectuate lucrări de salubrizare pe cele 145 ha la Cimitirul Sfântul Lazăr, dar și la celelalte cimitire.
În total au fost salubrizare 177 ha.

Mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și cetățenilor care țin cont de recomandările făcute: poartă măști, păstrează distanța și nu întind mese la morminte, dar liniștit îi pomenesc pe cei apropiați.
Vă rog să manifistați și astăzi multă responsabilitate. De comportamentul fiecăruia va depinde revenirea la viața obișnuită!”, a menționat Ceban pe pagina sa de Facebook.

La data de 8 mai, s-a decis ca accesul în cimitirele din capitală să fie permis. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei după ședința Comisiei Locale de Sănătate. Acesta a precizat că accesul va fi permis până la ora 17:00.


Pub