(video) Un senator american conducea în timpul unei întâlniri online. S-a deghizat, dar foarte prost

O situaţie cel puţin amuzantă, din cadrul unei recente videoconferințe guvernamentale din Statele Unite ale Americii, a devenit virală şi distribuită intens în presă şi pe reţelele de socializare.

În timpul ședinței, un senator american din Ohio, Andrew Brenner, conducea un automobil. A încercat să ascundă asta, însă i-a ieşit cam prost.

https://youtu.be/Kpki9F7wcL0

Când Brenner s-a alăturat conferinței, stătea într-o mașină parcată. Însă după un timp şi-a schimbat fundalul, şi-a cuplat centura de siguranţă şi a pornit la drum. Pe lângă centură, în cadru apăreau clădiri și alte mașini, dar colegii săi nu au reacționat în niciun fel.

Când mass-media a atras atenția asupra videoclipului, Brenner a comentat că nu a fost deloc distras și urmărea drumul, ascultând videoconferința. Și în acea zi avusese programate alte două întâlniri în locuri diferite, din cauza cărora a fost forțat să urce la volan.

Însă cel mai interesant este că situaţia a avut loc în aceeaşi zi în care a fost introdus un proiect de lege în Parlamentul local, care prevede interzicerea efectuării transmisiunilor online și a filmărilor în timpul condusului, precum și utilizarea aplicațiilor mobile.

Cmentariile sunt închise