/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cei care nu au mers astăzi la cimitire, au luat cu asalt parcurile din Capitală

missing
10 mai 2021, ora 21:07

Între timp, alții au profitat de vremea frumoasă și au ieșit să se bucure de soare și liniște. Pe malul iazului de la Dănceni oamenii au pescuit și au savurat din bucate. De mâine, însă, salariații revin la regimul obișnuit de muncă, iar elevii se întorc cu toții la lecții în format fizic.

Vremea frumoasă de afară ia scos pe orășeni din casă. Cei care nu au mers astăzi la cimitire, au luat cu asalt parcurile din capitală.

Au profitat de vreme frumoasă și copiii care au jucat volei și fotbal de plajă.

Iar alții au preferat să iasă înafara orașului, la iarbă verde, cu prietenii și familia.

Soții Druță spre exemplu au mers la Iazul de la Dănceni.

Ca să profite din plin de vreme bună au făcut și un ospăț pe cinste.

Și pentru amatorii de pescuit vremea a fost perfectă.

Cu undița în mână l-am întâlnit și pe nea Tudor. Bărbatul spune că odihnă mai plăcută de cât pescuitul împreună cu prietenii nu există.

Potrivit meteorologilor, vremea frumoasă se va menține și mâinie. De miercuri, revin ploile, iar tempetaruta aerului va coborî până la + 13 grade în nordul țării și +18 în sud.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram