Sute de polițiști asigură ordinea publică în cimitirele din Chișinău: Situația este strict monitorizată
De dimineață sute de polițiști monitorizează respectarea regulilor impuse de Comisia de Sănătate Publică contra Covid-19, în cimitirele din municipiul Chișinău. Potrivit primarului capitalei, oamenii vin la cimitire pentru a-i pomeni pe cei răposați sau pentru a face curat pe morminte.
Foto:
„Mulțumesc tuturor celor implicați la buna organizare și desfășurare a evenimentelor în contextul acestor zile. Oamenii vin liniștit la morminte pentru ai pomeni pe cei răposați și în mare parte poartă mască. Alții vin pentru a face curat și merg acasă. Rog să fim înțelegători și în continuare să ținem cont de toate recomandările, pentru a nu fi nevoiți să reintroducem restricțiile.

Situația este strict monitorizată, iar informația este transmisă la fiecare câteva minute”, a menționat Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ieri, 8 mai, s-a decis ca accesul în cimitirele din capitală să fie permis. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei după ședința Comisiei Locale de Sănătate. Acesta a precizat că accesul va fi permis până la ora 17:00.


Pub