Decis: Cum vor învăța elevii din capitală după vacanța de Paști

Elevii din clasa 1-12-a din instituțiile de învățământ primar și secundar din capitală vor reveni în băncile școlii după vacanța de Paști. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, după ședința Comisiei de Sănătate Municipală.

Foto: UNIMEDIA

„Procesul educațional cu elevii din clasa I la a 12-a din instituțiile de învățământ primar și secundar în municipiul Chișinău se reia cu prezența fizică începând cu 11 mai. În centrele extrașcolare, școli sportive și activitatea extrașcolară în instituțiile de învățământ primar și secundar la fel se organizează cu prezență fizică”, a spus Ceban.

„Sunt multe demersuri de la diferite federații, instituții și am decis ca acele competiții care au fost solicitate să fie lăsate să fie desfășurate să se desfășoare în are liber fără spectatori. Centrele de tineret din Chișinău se organizează cu prezența fizică cu un număr maxim de 20 de tineri. Referitor la programele de formare continuă a adulților, inclusiv șomerilor se permite desfășurarea acestor cu prezența fizică, iar numărul de persoane în încăpere este stabilită în baza suprafeții sălii”, a adăugat Ceban.

Vacanța de Paști durează până pe 10 aprilie.


Pub