Vești bune pentru Horeca! Localurile din capitală vor activa până la 23:00

Programul de lucru al cafenelelor și restaurantelor din capitală va fi prelungit până la ora 23:00. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de către Comisie de Sănătate Municipală.

Foto:

„Unitățile de alimentație publică vor activa cu program de până la 23:00 cu respectarea strictă a măsurilor, cu recomandarea utilizării preponderent a spațiilor amenajate plus în aer liber după regulile vechi, în special, ne referim la terase de vară în care am vrea oamenii să fie mai prezenți decât în interior. Până la reglementarea deciziei CMC cu privire la terase să existe formulări cu recomandări în acest sens pentru a putea desfășura în aer liber activitățile”, a declarat Ceban, într-o intervenție live pe facebook.

Reprezentanții Horeca au solicitat scoaterea mai multor restricții în contextul în care situația epidemiologică s-a îmbunătățit. O solicitare în acest sens a fost expediată primarului capitalei, Ion Ceban, de către Asociația MĂR, prin care invocă drept motiv de anulare a restricțiilor faptul că în ultima lună în Chișinău se atestă sub 100 de cazuri de infectare cu Covid pe zi.


Pub